Актриса і головна "Холостячка" України Ксенія Мішина разом зі своїм коханим сценаристом "Квартал 95" Олександом Еллертом вирушили у відпустку в Домініканську Республіку. З собою вони взяли в подорож дітей-Платона і елю.

Мішина вирішила поділитися враженнями про те, як вони добиралися на місце відпочинку і опублікувала фотографію з літака, де вона сидить на сидінні з сином Платоном, а на наступному ряду Еллерт зі своєю донькою.

"Ох, як довго цього разу складалася історія з нашим відпочинком ... Стільки сумнівів, перешкод і подій відбувалося з моменту рішення нарешті здійснити маленьку мрію і полетіти далеко далеко, щоб ніхто і ніколи )) то зміна місця локації, то спокуси робочими пропозиціями, то зміна складу, то відсутність квитків, пароплавів, поїздів... За підсумком температура (як виявилося психосоматична)і сльози, соплі, слюні ...",- зізналася Ксюша.

Однак вона зізналася, що злий Еллерт зміг швидко знайти людей, які вирішили їхні проблеми і без зайвих слів змогли відправити в прекрасну подорож.

" і ось такі щасливі ми сидимо в літаку з шаленою вдячністю ❤️, не звертаючи уваги на 12 годин , що відокремлюють від довгоочікуваного раю)) а пишу я цей пост вже з місця подій і передаю всім океанічну любов ❤️", - пише Мішина.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною, показував гусака і крутив дупою.

Як повідомляв "Знай.uа", кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина з Еллертом за контрактом, ведучий відповів на головне питання про Холостячку.