Зірка українського футболу Віктор Коваленко переходить з донецького "Шахтаря" до італійської "Аталанти". Дівчина Віктора Анастасія Мантач вже встигла поділитися думками стосовно з переїзду до Італії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

Віктор Коваленко та Анастасія Мантач, фото: Instagram
Віктор Коваленко та Анастасія Мантач, фото: Instagram

"Це прекрасна можливість і для мене теж. "Аталанта" - хороші сходи для професійного та особистого зростання. Хочу створити свій бренд одягу, наприклад, як Montenapoleone в Мілані. Не можу дочекатися переїзду до Бергамо, а також я хочу потрапити на стадіон", - розповіла журналістам Анастасія.

Відомо, що контракт 24-річного півзахисника буде розраховано до літа 2025 року, а 1 лютого, він відвідав клубну базу, де відбулося його перше знайомство з новими партнерами по команді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній футболіст Шахтаря і збірної України Геннадій Орбу поділився своїми думками щодо переїзду Віктора Коваленка до Бергамо.

"Якщо чесно, то не очікував, що трансфер Коваленка відбудеться так швидко. Головне, що Віктор сам цього захотів, а Шахтар відпустив його. Бажаю Віті тільки удачі і прогресу. Думаю, що цей переїзд до Італії стане черговим стимулом і новим викликом для Коваленка", – відверто зізнався Геннадій Орбу.

Раніше повідомляли, "Динамо" забило гол у ворота "Динамо", матч закінчився 1:0.

Як повідомляв Знай.uа, Суркіс зізнався, скільки грошей йому приносить Динамо: "Cліди мишей".

Знай.uа писав, юний футболіст загинув після вуличної бійки: "Був талановитим спортсменом".