Ольга Сумська анонсувала новий проєкт, у якому можна буде побачити улюблену акторку. Проте назву не назвала - інтрига зберігається.

Акторка Сумська опублікувала нові світлини на власній сторінці у мережі “Інстаграм”.

Підписала пост зірка так: “Перший день весни… Новий проєкт… Вже скоро”. На світлинах можна розгледіти образ артистки. Сумська відкинула своє волосся назад так, щоб візуально здавалося, що вона зробила собі довге каре. На акторці жакет світлого кольору, трендовий ланцюжок-намисто. На третій світлині з завантажених можна побачити, що образ завершує тоненький пасок, яким акторка підперезала стан.

На всіх фото зірка має серйозний і діловий вираз обличчя, що навіть стурбувало українців, які відзначили "сумні очі" зірки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Декілька тижнів тому, колишній чоловік Сумської, Євген Паперний, дав інтерв'ю програмі “ЖВЛ” на “1+1”. На ньому чоловік розповідав, як він бив акторку, а вона потім замальовувала синці тональним кремом. Показ цього сюжету спровокував хвилю обговорень: невже допустимо показувати історії про домашнє насилля у комплементарному стилі, при цьому показувати і смакувати сміх і радість, з якою Паперний розповідав про побиття. Уточнимо, що Сумська не подавала на нього до суду, тобто чоловік в жодній площині не вважає биття жінок за аморальний вчинок, якого не можна допускати.

Нагадаємо, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком.