Сіль масово використовують у кулінарії, щоб надати стравам смаку, проте призначення цієї спеції не обмежується лише приготуванням. Сіль також застосовують під час ритуалів та обрядів.

Тим, хто завжди женеться за достатком і вірить у прикмети, слід знати, що сіль здатна залучити гроші.

Долари, фото depositphotos
Долари, фото depositphotos

У народі кажуть, що одна щомісячна дія зі спецією допоможе розбагатіти. Обряд максимально простий його зможе виконати кожен.

Як тільки ви отримаєте зарплату, гроші потрібно посипати сіллю. Відповідно до прикмет, цей обряд можна виконувати навіть якщо суму перерахували на банківську картку, а не лише видали готівкою. Це працює в обох випадках.

Популярні новини зараз
Колекціонери змагатимуться за ці 50 копійок: у вашому гаманці може бути скарб на тисячі гривень Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Українців залишать в злиднях: готують жорсткі перевірки усім Знайдуть всіх: як вручатимуть повістки українцям без прописки
Показати ще

Так, сіль необхідно тримати на банкнотах чи карті протягом десяти хвилин. Далі залишається лише здути спецію з поверхні, але при цьому не забути сказати одну просту фразу:

"У моє життя прийшли гроші. Це відбуватиметься й надалі".

Сіль. Фото: скрін youtube
Сіль. Фото: скрін youtube

Завдяки цьому обряду до людини просто липнуть гроші, і фінансове становище сім'ї загалом покращиться. Варто нагадати, що виконувати його варто щомісяця, коли виплачують зарплату, тільки так це працюватиме.

Нагадаємо, що іконки в машині цього недостатньо: потужні молитви та змови для водіїв від ДТП та поломок.

Раніше ми повідомляли про знаки долі та народні прикмети: як зрозуміти, що ангел-охоронець намагається нас попередити.

Також стало відомо, що діти будуть під сильним захистом Господа: яку молитву має знати кожна мама.