Kesha повністю роздяглася для серії інтимних селфі.

Виконавиця хіта "TikTok" поділилася ними в Instagram у карусельному пості, і на одній із фотографій Kesha заплющила очі і мило посміхнулася, нахилившись уперед і накрившись білим простирадлом. Вона вклала свої фірмові світлі локони у вільні хвилі з пухнастою чубчиком, що обрамляє обличчя, щоб підкреслити її риси.

Kesha (Кеша), фото із соцмереж співачки
Kesha (Кеша), фото із соцмереж співачки

Кеша зробила макіяж простим і яскравим із рум'янами, підводкою для очей та помадою тілесного кольору, щоб підкреслити її чудове обличчя. Зірочка з'явилася повністю оголеною та продемонструвала свої татуювання – велике червоне серце на тильній стороні руки, літери на кісточках пальців та ще одне серце над рукою, доповнене яскраво-рожевим манікюром.

Kesha (Кеша), фото із соцмереж співачки
Kesha (Кеша), фото із соцмереж співачки

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

На другому знімку Кеша сиділа на стільці, підтягнувши коліна до грудей, і їла салат. Співачка, яка очолила чарти, знову заплющила очі і прикрила рота рукою, в якій тримала виделку.

Вона знову постала повністю голою, прикриваючи верхню частину тіла ногами, коли вона сиділа на меблях. Пара Apple AirPod Max лежала на столі поруч із нею, а співачка додала пісню Sunday Morning гурту The Velvet Underground до свого посту в Instagram.

Kesha (Кеша), фото із соцмереж співачки
Kesha (Кеша), фото із соцмереж співачки

У підписі Кеша написала: "Але... мені нудно носити одяг", а тисячі її відданих підписників написали компліменти у коментарях. Одна людина написав: "Вона просто не старіє", а інша сказала: "Все ще гаряча штучка".

Нагадаємо, що Брітні Спірс не збирається йти до лікаря зі зламаною ногою: "Моє тіло вміє зцілюватися самостійно".

Раніше ми повідомляли, що син Мадонни, незважаючи на 850 млн. доларів мами, сильно голодує: довелося навіть піти на роботу.