Відомий український блогер Олександр Волошин, який нещодавно нібито потрапив до бази "Миротворець", зізнався, що виїхав з України. Сашко вперше за довгий час вийшов на зв'язок та пояснив причину свого рішення.

Як відомо, у липні Волошин потрапив у скандал після удару окупантів по дитячій лікарні "Охматдит". Тоді на блогера посипався хейт у мережі через просування ним проросійських наративів.

Після цього Олександр буквально зник із інфопростору. У своїх соцмережах він видалив усі публікації.

Олександр Волошин втратив 36 мільйонів. Фото: instagram
Олександр Волошин втратив 36 мільйонів. Фото: instagram

Упродовж тижня з'являлися фото Волошина з-за кордону. Тому українці припустили, що він втік із України. Несподівано в четвер, 22 серпня, інфлюєнсер запостив нове відео, в якому підтвердив, що справді перебуває за кордоном.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману
Показати ще

Виправдовуючись за своє рішення, чоловік зазначив, що у його виїзді, мовляв, винні влада, ЗМІ, українці та інші блогери. Він додав, що не планує повертатися, поки "ця система за нашої влади".

Також у ролику Волошин поставив під сумнів свободу слова в Україні. Він аргументував це тим, що його захейтіли через висловлювання про війну та проведене серед передплатників опитування, яке може бути хибним.

Олександр Волошин, скріншот: YouTube
Олександр Волошин, скріншот: YouTube

"Кожна людина має право робити те, що вона думає, і те, що вона хоче. Ми повинні це сприйняти і рухатися далі", - сказав Волошин.

За словами Олександра, за день до атаки на "Охматдит" на його охоронця напали невідомі та жорстоко побили, а після цього у своїй машині інфлюєнсер знайшов апарат для прослуховування. Він каже, що отримував багато погроз, а також його нібито переслідували.

Не забув Волошин і про свої проросійські наративи про "мир з РФ", які він просував місяць тому. Він вставив у відео уривки висловлювань українських політиків та заголовки новин, в яких йшлося про переговори з країною-агресором.

Олександр Волошин, фото: Instagram
Олександр Волошин, фото: Instagram

"Чому президент, політик і журналіст може говорити про переговори, а звичайна людина не може? Чим відрізняються права цих людей? Мені здається, нічим. Очевидно, що на моєму прикладі показали решті людей, хто може повести за собою аудиторію, те, що говорити ви не будете, тому що з вами станеться все те, що сталося із Сашком Волошиним. Як ви знаєте, обмеження свободи волі ще з СРСР є очевидною ознакою того, що демократичний режим дуже скоро зміниться на тоталітарний", - видав блогер.

Варто зазначити, що у ролику інфлюєнсера присутні маніпуляції та фрази, вирвані з контексту. Упродовж відео Олександр лише раз згадав, хто є справжнім ворогом України. Тільки наприкінці він називає речі своїми іменами, що РФ – терористична країна.

"Незважаючи на те, що зі мною зробила система, для мене основним ворогом залишається і залишатиметься Росія. Від себе я робитиму все, щоб цього ворога знищити", - підсумував Волошин.

Нагадаємо, "Суєти навести полювання": Анну Трінчер обікрали під час концерту, прикрас було на 200 тисяч.

Раніше повідомлялося, гарячий поцілунок Анни Трінчер із дівчиною: піар чи щирі почуття.

Також, "Упакують нах*й, зроблять ворогом": колишнього Анни Трінчер Волошина внесли до бази "Миротворець".