Чоловік представив свою нову дівчину-секс-ляльку своїй родині, і тепер пара щасливо заручена, і у них навіть є лялька-немовля. Про це розповіло видання LadBible.

Се Тяньжун, 36 років, живе зі своїми батьками, а тепер його силіконова "подруга" - лялька в натуральну величину, вироблена в Китаї.

Зробивши онлайн-замовлення і отримавши ляльку в жовтні 2019 року, Се присвятив всю свою увагу секс-іграшці, яку він ніжно назвав "Моті".

Се, який з Гонконгу, сказав, що він виявив, що його приваблюють реалістичні ляльки десять років тому, коли він проходив повз магазин в Козуей-Бей, енергійному серці роздрібної торгівлі Гонконгу.

Відносини з лялькою, фото: ViralPress
Відносини з лялькою, фото: ViralPress

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Він сказав: "у той час лялька коштувала 80 000 юанів, тому мені довелося розвіяти свої думки, оскільки я не міг її собі дозволити. Але в 2019 році я знайшов в Інтернеті силіконову ляльку, яка була в продажу і коштувала близько 10 000 юанів, тому я замовив це".

Се сказав, що він був "заручений" з Моті на початку цього місяця на церемонії, на якій були присутні друзі та сім'я.

Він додав, що ніколи не "чіпав" Моті і не намагається її поцілувати, так як боїться, що кислотність слини може пошкодити чутливу шкіру ляльки.

Відносини з лялькою, фото: ViralPress
Відносини з лялькою, фото: ViralPress

Кожну ніч Моті сидить на стільці біля свого ліжка, поки спить, і обмиває її вологою тканиною, перш ніж нанести тальк.

Се продовжив: "я поважаю Моті і хочу, щоб вона була тільки супутницею. Раніше у мене були людські подруги, але зараз мене приваблюють тільки ляльки. У мене ніколи не було з нею сексу".

Відносини з лялькою, фото: ViralPress
Відносини з лялькою, фото: ViralPress

Ляльковий фанатик стверджував, що справжні подруги завжди просять його про щось, але Моті нічого від нього не вимагає, тому "з нею легше зустрічатися".

Він пояснив: "коли я і моя попередня дівчина були разом, вона завжди дивилася в свій телефон, але з Моті все по-іншому. Вона буде концентруватися і приділяти мені всю свою увагу".

Раніше ми повідомляли, відомий качок одружився на ляльці з магазину, гості обімліли.

Як повідомляв "Знай.uа", заради форм "полуничної" іграшки дівчина збільшила диньки на сім розмірів.

Також "Знай.uа" писав, що тисячі доларів, щоб стати живою лялькою, красуня-інженер проміняла науку на гарячу "обнаженку".