Популярний український співак, зірка соціальних мереж Володимир Дантес рішуче висловився проти того, що його колеги практично викривають анонімну виконавицю Klavdia Petrivna. Артист спочатку похвалив її за круті треки, але водночас співак розкритикував тих, хто навмисне розкриває її образ.

Так, Вова Дантес записав Stories у Instagram, де назвав успіх Klavdia Petrivna – "крутим кейсом" в українському шоу-бізнесі. На думку артиста, виконавиця поєднала круту музику із загадкою.

Проте співак розкритикував колег та музичних експертів, які розкривають справжнє ім'я Klavdia Petrivna.

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

"Але що мене бісить, так це все "музичні критики", хто називає себе "музичними експертами". Якщо ви знаєте, хто це така, до того ж з таким надмірним еб**ом ви кажете: "Це Соломія, я знаю, я давно з нею спілкувався". Та якого х*ра ви руйнуєте загадку? Щоб що? Щоб зруйнувати те, що людина довго робила і вигадувала. Ви закінчені!", - Висловився Дантес.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Музикант зауважив, що тримати таку інтригу непросто, це коштує багато ресурсу та грошей. Про це точно знають ті критики, які розкривають її особистість.

Володимир Дантес, фото із соцмереж
Володимир Дантес, фото із соцмереж

"Соломія це, не Соломія, взагалі не важливо хто, але ви ще й показуєте обличчя людини, яка, можливо, Klavdia Petrivna. Просто вам так все одно на працю людини! Прикро, що ви такі люди", - сказав виконавець.

Нагадаємо, вже низка українських блогерів та зірок назвали ім'я Klavdia Petrivna – це Соломія Опришко. Співачка вже й сама натякнула на свою справжню особу в новому кліпі.

Нагадаємо, "Без роботи - щастя не буває": Наталія Могилевська у ніжному кліпі засвітила чоловіка.

Раніше повідомлялося, Олег Винник після зради фан-бази повертається з новим хітом: "Гидливо, вовчиці".

Також, Володимир Дантес показав, чи виглядає Кацуріна без одягу краще, ніж Дорофєєва: "Я нарешті буду...".