Популярна російська виконавиця Лоліта Мілявська розповіла фанатам про майбутні концерти.

Відповідний відеоролик з'явився на її сторінці в Instagram.

У зв'язку з введенням карантинних обмежень по всьому світу, включаючи Російську Федерацію, концерти Лоліти Мілявської опинилися під загрозою зриву. Безліч виступів довелося скасувати або перенести, що не могло не засмутити фанатів.

Нещодавно з'явилася звістка про те, що концерт виконавиці на Далекому Сході також скасований, що змусило шанувальників здати квитки назад. Однак, не встигли всі віддати куплені місця, як співачка заявила про те, що концерт відбудеться.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На опублікованому відеоролику Лоліта розповіла, що вона все ж потрапить на Далекий Схід в кінці квітня, як і планувалося. Про це її попросив, ймовірно, менеджер, який прийшов у гримерку співачки під час підготовки до чергового виступу. Він сказав Лоліті вимовити на камеру підтвердження того, що вона таки приїде і квитки можна брати назад.

"Дорогий Далекий Схід, я точно буду, тому що зали відкриті. Тому назад забираємо всі квитки, хто не здав - спасибі велике. Респект, поважуха, я доїду у всій красі", - заявила виконавиця.

На ролику Мілявська постала в розкішній сукні чорного кольору, усипаній паєтками. На неї нанесли яскравий макіяж, а також зробили невимушену укладку на голові.

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська виступила зі сміливою заявою про те, що жінки не зобов'язані готувати їжу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лоліта Мілявська раптово звернулася до влади через мітинги в Росії.

Також Знай.иа писав, що Лоліта Мілявська зворушливо попрощалася з творцем "Єралашу" Борисом Грачевським.