У програмі «Суб’єктивно з Янікою Мерило» Владислав Криклій, міністр інфраструктури України та експерт з питань впровадження інформаційних технологій, розповів, до чого ведуть розмови про відкрите неба та що воно передбачає.

Гість програми передусім зазначає, що відкрите небо не передбачає якихось перепон, мовляв конкретного боку, у який воно відкрите. Експерт бачить у відкритому небі безліч можливостей, одна із них – це розвиток торгового безвізу. Словом, це частина процесу євроінтеграції України та крок вперед взагалі до того, аби держава стала частиною Європейського союзу.

Якщо говорити про те, як це виглядатиме на практиці, то це передусім рейси в Європу, які тут і зараз можна відкривати в обхід бюрократичній системі. Так, ми забезпечимо певну циркуляцію, вважає Криклій: українці летять у Європу, а європейці – в Україну.

Криклій робить висновок, що відкрите небо забезпечить розвиток держави у туристичній та авіаційній сфері. «Це означає і більше компаній, і більше туристів, і менше бар'єрів. Є паспорт - можна летіти», -підсумовує він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Левченко вважає практику "розбитого вікна" частиною інформаційної війни.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Мусієнко назвав ймовірних союзників України в питанні деокупації АР Крим.