Деякі продукти не можна заморожувати. Яйця – одні з них. Однак це цілком реально, їхній термін придатності можна продовжити завдяки низьким температурам.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ морозильній камері сирі яйця можуть зберігатися цілий рік, і при цьому їх смакові якості не загубляться. Однак не поспішайте кидати в морозилку цілу коробку, продукт слід підготувати.
Так, спочатку яйця потрібно розбити в мисці і збити, але не до стану пишної піни. Нам потрібно, щоб білки та жовтки просто з'єдналися. Далі переливаємо в порожній лоток для кубиків льоду і завантажуємо в морозилку. Після цього заморожені кубики можна викласти в пакет на блискавці і закинути назад в камеру. Один кубик – це половина великого яйця.
У морозилці також можна зберігати варені яйця, але їх рекомендуються збовтати перед приготуванням, щоб жовток і білок змішалися.
Також не менш важливим є те, як ви розморозите яйця. Потрібно дістати потрібну кількість, залишити в холодильнику на ніч, а потім готувати страви. Варто попередити, що збити розморожені яєчні білки не так легко, дайте їм постояти при кімнатній температурі протягом 30 хвилин, а потім приступайте до збивання.
Нагадаємо, що заберіть руки від аспірину і більше не кладіть його в консервацію: чим замінити.
Раніше ми повідомляли про зелені помідори – це смачно, коли це варення: рецепт солодкої консервації з овочів.
Також стало відомо, що консервацію ще можна врятувати, якщо поспішаєте: що робити, якщо здулися банки з огірками.