Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливий кадр, примірявши жіночний образ. Так, артистка з'явилася перед камерою в чорній облягаючій міні-сукні з глибоким декольте, доповнивши вбрання золотими аксесуарами у вигляді масивних сережок, а також намиста, загадково дивлячись вдалину.

Красуня блиснула стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами і пишними грудьми, поцікавившись у шанувальників, яка обробка знімка їм більше до душі - чорно-біла або в кольорі. При цьому Даша процитувала рядки, що їй сподобалися, з книги Амброза Бірса "Словник Сатани", де її зачепило тлумачення слова "забуття".

"• сподобалося:

Забуття - стан або умова, при якому злий відмовляється від боротьби, а пригнічений знаходить спокій. Відвал вічної слави. Морозильник для високих надій. Місце, де честолюбні автори знаходять свої твори без гордості, а їх ненависники – без заздрості. Спальня без будильника.

Амброз Бірс, з книги "Словник Сатани"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Колір або ЧБ ?"