Жінка трагічно загинула від нападів крокодила, коли мила каструлі в річці. Звір відкусив їй майже всі кінцівки.

На 54-річну Халіма Рахакбау напала величезна рептилія, коли вона займалася миттям посуду в річці Валі в Малуку, Індонезія, після обіду зі свіжих молюсків. 14-футовий крокодил затяг її в смертельний кидок, відкусивши Халіме руки та ногу.

Халіма Рахакбау, фото: Asia Pacific Press
Халіма Рахакбау, фото: Asia Pacific Press

Свідком жахливого інциденту став Алі Рахангметан, який переходив міст Валі, коли помітив щось недобре у воді. Він швидко зчинив тривогу, попередивши сім'ю Халіми про напад.

Алі розповів: "Я побачив, як хтось пливе, але не міг розглянути його тіло. Було видно тільки його ноги. Щоб переконатися, я вийшов з машини і, нарешті, побачив, що це була людина, з'їдена крокодилом. Я не міг сказати, чоловік це чи жінка.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Самка крокодила була пізніше виявлена ​​все ще гризучою понівечене тіло Халіми, перш ніж поліція застрелила її. Жителі села відвезли тіло істоти назад у місто і розрізали його, виявивши частини тіла Халіми всередині його шлунка.

Джамія Секнун, родичка Халіми, сказала, що бачила, як бабуся раніше йшла від річки з відром молюсків. Потім жінка похилого віку повернулася до річки, щоб почистити горщики, але, на жаль, так і не повернулася.

Нагадаємо, що дельфін-збоченець атакує відпочиваючих: агресивно переслідує їх геніталіями.

Раніше ми повідомляли, що діти в небезпеці через відомий фільм: хлопчики дають себе калічити, щоб стати супергероями.